ΓΙΑΤΙ ALUMAKER;

ΓΙΑΤΙ ALUMAKER;
ALUMAKER ΚΑΛΤΖΙΔΗΣ | Λούτσα Αρτέμιδα Αττική


 
 
 
 
 

Η εταιρεία κουφωμάτων ALUMAKER ΚΑΛΤΖΙΔΗΣ στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ιδιώτη και του επαγγελματία.

Πραγματοποιούμε μελέτη μελέτη του χώρου σας, αξιολόγηση των αναγκών σας, ολοκληρωμένη σύνταξη προσφοράς και προβαίνουμε στην κατασκευή και τοποθέτηση των παραγόμενων προϊόντων σε κάθε χώρο.

Με τον τρόπο αυτό, έχουμε πλήρη εικόνα του εκάστοτε έργου και γνωρίζουμε εις βάθος τις ιδιαιτερότητές του. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας και μετά το πέρας του έργου για οτιδήποτε και αν χρειαστείτε. Η εταιρεία μας στοχεύει σε 4 βασικούς παράγοντες, που αποτελούν και τα κύρια κριτήρια επιλογής του κατασκευαστή.

 


 

     
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία και ανήσκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές αλουμινίου της εταιρείας EUROPA Profil ΑΒΕΕ εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα των παραγόμενων προίόντων της.
 
     
     
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας μας παρέχουν μέγιστη ασφάλεια στο χώρο σας από ανεπιθύμητους εισβολείς και κλιματολογικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον για εσάς και τους γύρω σας.
 
     
 
     
 
ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Οι κατασκευές μας ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της εποχής με μοναδικό design και λειτουργικότητα, με δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε επιφάνειας και διάστασης και ειδικές κατασκευές για κάθε άνοιγμα και χώρο. 
 
     
     
 
ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εφαρμογή του Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής, η σήμανση CE στις κατασκευές μας και η πιστοποίηση της εταιρείας μας ως κατασκευαστές με ISO 9001 αποτελούν εγγύηση για την ορθή ολοκλήρωση κάθε έργου μας.